Voor al uw riool problemen!

Rioolwerkzaamheden van Rioolservice Schaap

Rioolservice Schaap Rioolservice Schaap

Rioolontstopping

Een rioolverstopping ontstaat niet zomaar. In veel gevallen komt een blokkade voort uit vetophoping, ingegroeide boomwortels, kalkaanslag of papier. Hoewel u de oorzaak van een verstopping vaak niet direct kunt zien, zijn er wel duidelijke gevolgen, zoals lekkage of stankoverlast. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Voor een snelle oplossing neemt u contact op met ons ontstoppingsbedrijf. Wij verhelpen de meeste blokkades zonder schade door middel van camera-inspectie, een rioolveer en een hogedrukspuit.

Rioolinspectie

Als u niet over de juiste middelen beschikt, is een verstopping vaak lastig te traceren. Het netwerk van rioolleidingen loopt als een gangenstelsel achter de muren en onder de vloeren van uw huis. Een onzichtbare lekkage of verstopping kan vaak alleen opgespoord worden met de juiste apparatuur. Als het probleem inzichtelijk is, is de oplossing dichtbij. Met een camera, die we inbrengen in het riool, zien we precies waar haarscheuren, breuken of obstructies zitten.

Rioolreparatie

Bij een breuk of haarscheur in uw riolering is het niet nodig om gelijk het hele leidingstelsel te vervangen. Met een deelreparatie repareren we de leiding alleen daar waar het echt nodig is, zonder hak- en breekwerk. Hiervoor gebruiken we een opblaasbare ballon die we in het riool inbrengen. Om de ballon zit een nieuwe binnenmantel, die door middel van hars aan de binnenkant van de leiding hecht. Als het hars uitgehard is, verwijderen we de ballon en is uw riool weer helemaal lekdicht.

Rioolonderhoud

Voorkom problemen als lekkage of stank door uw riool periodiek te laten controleren en onderhouden. Rioolservice Schaap reinigt het leidingstelsel met speciale apparatuur. Zo krijgen vet- en kalkaanslag geen kans om tot grotere problemen te leiden. Meld u direct aan voor onze onderhoudsservice.

Rioolreiniging

Alleen het doorspoelen van uw riool is niet voldoende om de leidingen echt goed schoon te houden. Hetzelfde geldt voor vetputten en straatkolken, die niet alleen leeggezogen, maar ook doorgespoten moeten worden. Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over geavanceerde apparatuur voor mechanische-, hoge-waterdruk- en vacuümreiniging. Hiermee verwijderen we elke vorm van aanslag in uw riool of put en voorkomen we rioolverstoppingen in de toekomst.

Rioolaanleg

Gaat u verbouwen en wilt u de badkamer op een geheel andere plek hebben? Of zoekt u een rioleringsbedrijf voor het aanleggen van leidingen bij nieuwbouw? Rioolservice Schaap legt leidingen aan en om. We verzorgen de uitgravingen, de aanleg met hoogwaardige materialen en natuurlijk ook de bestrating om het geheel weer netjes af te werken.

Rioolsystemen

Rioolservice Schaap levert, plaatst en onderhoud vetafscheiders, voor horecagelegenheden. Voorkom sancties door handhavende instanties en laat uw vetafscheider door ons periodiek inspecteren. Daarnaast leveren, plaatsen, legen en inspecteren wij ook uw septic tank (beerput) en IBA-systeem. Heeft u sanitair op een lager gelegen gedeelte van uw woning? Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw riool het afvalwater moeiteloos omhoog pompt.